Σελίδα υπό κατασκευή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-7299930 και 210-7299933

Σύντομο Ιστορικό

•Το αρχιτεκτονικό γραφείο “ARCHICON E.E.” έχει τις ρίζες του στο αρχικό γραφείο “ΔΟΜΗ Ε.Ε. Σύμβουλοι Αρχιτέκτονες”.
•Στη δεκαετία του 90 μελέτησε και επέβλεψε, μεταξύ άλλων, ένα από τα πρώτα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, το “SANYO CONTINENT MALL”και αργότερα, το “AVENUE”, το “VESO-MARE” στην Πάτρα, μεγάλα καταστήματα ΄’ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ“,”CONTINENT”, “CARREFOUR” , Ξενοδοχεία στην Ελούντα Κρήτης,Ερεσσό Μυτιλήνης κ.λ.π.
•Μετά τη σύμπραξη της “ΔΟΜΗ Ε.Ε.” με άλλα γραφεία, το 2001 δημιουργήθηκε η “ARCHICON Ε.Π.Ε. Όμιλος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών”. Η “ARCHICON Ε.Π.Ε.” μελέτησε πολλά εμπορικά κέντρα (όπως την επέκταση του “SANYO CONTINENT MALL” σε “AVENUE”, , το “ESCAPE CENTER” στο Ίλιον,το “SMART PARK”, το “METRO MALL”), εμπορικά πάρκα όπως στη Λάρισα και στα Ιωάννινα (“FORUM ΝΙΚΑΙΑ-IΩΑΝΝΙΝΑ”). Μελετήθηκαν ακόμη, μεταξύ πολλών άλλων, Ξενοδοχεία στην Μήλο, Συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, Κτίρια γραφείων, το Υπουργείο Τύπου & Επικοινωνιών με αίθουσες διασκέψεων, η μεταολυμπιακή φάση εγκαταστάσεων στο Γαλάτσι σε εμπορικό κέντρο,η μετατροπή αποθηκών στον Πειραιά σε πολυόροφο κατάστημα “JUMBO” και πολλά άλλα.
•Μετά το 2011 δημιουργήθηκε η εταιρεία “ARCHICON E.E.”. Από τότε το γραφείο μας έχει μελετήσει και επιβλέψει πολλά έργα, όπως κατασκευή νέων καταστημάτων, μελέτη ξενοδοχείων στην Λυγιά-Κιάτο-Δημινιό την ανακαίνιση του ξενοδοχείου SAN AGOSTINO στην Καλαμάτα, την ανακαίνιση υπεραγορών “CARREFOUR PLANET” (Αλίμου και Αμαρουσίου), νέα καταστήματα και ανακαινίσεις super market «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» την εγκατάσταση νέων και την ανακαίνιση καταστημάτων “MARKS & SPENCER” και “M&S FOOD”, καταστήματα “STARBUCKS”,καταστήματα “GAP”,μεταλλικές κατασκευές όπως στέγαστρο στη βιομηχανία “ΕΛΒΑΛ” ,μετατροπή και επανάχρηση υπαρχόντων βιομηχανικών κτιρίων σε εμπορικό πάρκο στην ΚΟΡΙΝΘΟ (MARE WEST)οπου περιλαμβάνεται και η υπεραγορά “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” και τελευταία την μετατροπή και επανάχρηση του συγκροτήματος KOSMOPOLIS στην Λεωφ. Κηφισίας σε νέο μεγάλο κατάστημα με υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων.
•Το γραφείο μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας,όπως:“ACS American community school” ,σε όλες τις εταιρείες του ομίλου “ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣA.E.”,στον όμιλο “VIOHALCO S.A.”,στην “HERALD S.A.” (για εμπορικά πάρκα ESCAPE CENTER & VESO MARE), στην εταιρεία “VITA DEVELOPMENT” για ανάπτυξη νέων εμπορικών κέντρων,στην “ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗAEBE” εμπορικό κέντρο “AVENUE”.

No Comments

Post a Comment